header.jpg

Nacht van de Vleermuis

Foto: Gewone dwergvleermuis ©René Janssen, Buiten-BeeldVrijdag 27 augustus
Neem deel aan een gegidste avondwandeling van 2 km rond de vijvers van Bellefroid (Leuven). Starten kan om 20u30, 21u00 en 21u30 aan de onthaalstand van Natuurpunt ter hoogte van de toegang van de vijvers van Bellefroid (volg de wegwijzers vanaf de Sportschuur van Wilsele). Natuurpunt Leuven (kern Wilsele) vertelt je meer over de natuur in het gebied. Een vleermuisgids geeft uitleg over vleermuizen en neemt je daarna op pad met een bat detector, waarmee we de geluiden van de rondvliegende vleermuizen horen.

 

 

Deelnemen is gratis
Inschrijven is verplicht en kan je via deze link. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen kan de activiteit aangepast of afgelast worden.
Organisatie: Natuurpunt Leuven (kern Wilsele), Stad Leuven en Regionaal Landschap Dijleland vzw met financiële steun van de Provincie Vlaams-Brabant.
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.