header.jpg

Wij verhuizen naar Streekhuis Dijleland

Streekhuis Dijleland SmallOp 31 maart 2021 verhuist ons kantoor naar het gloednieuwe Streekhuis Dijleland aan het Zoet Water in Oud-Heverlee. We nemen er onze intrek in de oude boswachterswoning De Fonteyn, gelegen naast de kapel van Onze-Lieve-Vrouw van Steenbergen en de welbekende Minnebron. Ons nieuw adres is: Streekhuis Dijleland - Witte Bomendreef 1, 3050 Oud-Heverlee.

 

Het kantoor zal nog niet meteen operationeel zijn. Alle medewerkers doen voorlopig nog steeds aan telewerk. Ondertussen leggen we de laatste hand aan de binnenafwerking van het gebouw. Bij de renovatie maakten we gebruik van ecologische materialen. Het dak isoleerden we met grasisolatie, nieuwe binnenmuren werden afgewerkt met fermacell-platen. Andere muren werkten we af met leempleister of kalei. Voor het schrijnwerk gebruikten we FSC-gelabeld hout. De buitenzijde van het beschermde gebouw blijft ongewijzigd. Wel voorzien we een invliegopening voor vleermuizen zodat ze toegang krijgen tot een afgescheiden zoldergedeelte.

We kijken ernaar uit om jullie spoedig in het Streekhuis Dijleland te kunnen ontvangen!

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.