header.jpg

OPROEP: organiseer een activiteit op Dag van de Trage Weg 2020

DagTrageWegen2020Elk jaar zetten vele wandelaars, fietsers en ruiters in ons land trage wegen in de kijker tijdens het actieweekend Dag van de Trage Weg. Het is een toonmoment voor favoriete wegjes, gewaardeerde paden en populaire trajecten.

Tegelijk benadrukken organisatoren en deelnemers het belang van veilige en aangename trage wegen voor iedereen. Dit jaar gaat Dag van de Trage Weg door op 17-18 oktober.

Doe mee en organiseer ook in jouw buurt een activiteit. Alle tragewegenliefhebbers, organisaties of verenigingen kunnen deelnemen: van wandel- of sportclub tot jeugdbeweging, van natuurorganisatie tot wijkcomité, van fietsersbond tot erfgoedkring. 

Laat je inspireren op www.dagvandetrageweg.be, organiseer één van de vele activiteiten in Vlaanderen en reken op ondersteuning en bekendmaking door Trage Wegen vzw. Vragen? Ideeën voor veilige activiteiten in coronatijden? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 331 59 26.

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.