header.jpg

Shop online en steun het regionaal landschap!

Trooper banner 04We willen je niet per sé aanzetten tot kopen en consumeren, maar als je dan toch online een cadeautje koopt, doe het dan via de Trooper-tussenstap. Door via Trooper naar je webshop te gaan, kan je Regionaal Landschap Dijleland vzw steunen. Zonder dat het jou één cent kost. De online shops staan immers zelf een percentage van je aankoopbedrag af aan het goede doel van jouw keuze. En dat goede doel kunnen wij zijn!

 

Gert Verhulst, de enige echte, legt in dit filmpje uit hoe eenvoudig het werkt. Dus als je een online aankoop gaat doen, surf dan eerst naar www.trooper.be/rld en klik dan door naar je webshop naar keuze. Al heel wat grote namen doen mee, zoals bol.com, collect&go, jbc, cool blue, ... .

Om je te herinneren aan de Trooper-weg kan je de TrooperBot installeren (als je met Chrome werkt). Dit robotje waarschuwt je als je op een Trooper-webshop komt. Erg handig!

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.