header.jpg

Uw grond is hout waard!

U hebt misschien al gehoord van de campagne “1 Miljoen Bomen” van de Vereniging voor Bos in Vlaanderen ism het Agentschap voor Natuur en Bos? Dit is een ambitieuze actie die iedereen aan het planten wil krijgen: van multinational tot particulier, van Jan-met-de-pet tot man-in-maatpak. Na twee jaar campagne voeren wijst onze teller op www.1miljoenbomen.be al meer dan 700.000 bomen aan! Een groot succes dus! Grijs Vlaanderen kleurt al wat groener….

Maar er is nog heel wat werk aan de winkel! Dit najaar sponsoren grote namen als onder andere Ikea, De Lijn en Decathlon een bos. Hierdoor wordt het aanplanten van een bos voor de grondeigenaar erg interessant. Het project biedt, naast administratieve ondersteuning, een financiële ondersteuning tot €2000/ha (bovenop de bestaande bebossingssubsidies). Heeft u zelf nog een lapje grond liggen of kent u iemand die nog wat plaats heeft? Neem dan zeker contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/264 90 49.

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.