header.jpg

Cursus snoei hoogstamfruitbomen

hoogstamfruitboomOm mooi fruit te kunnen oogsten en je boom gezond te houden, is snoei erg belangrijk. Daarom organiseren we dit jaar opnieuw een tweedaagse cursus over het snoeien van hoogstamfruitbomen.

  • Zaterdag 16 maart 2019 - 9u30 tot 16u30: algemene principes en wintersnoei
  • Zaterdag 31 augustus 2019- 9u30 tot 16u30: zomersnoei

Lees verder...

Meer dan sprietjes - infosessie

meer dan sprietjes foto bijgesnedenHoe gek ben jij op jouw gazon? Of hoe gek wórd jij van jouw gazon? Zo’n strakke grasmat is best lastig om te onderhouden, toch? Tijd dus om wat gras te vervangen. Door een bollengrasland bijvoorbeeld. Of een bloemenweide, een paadje, een boom, een struikenborder ... Van saai groen naar veel vorm en kleur. Én meer leven. Want in een tuin waar dieren welkom zijn, hoor je altijd wel wat geruis, geritsel, gezoem, getsjirp of gekwetter. Met meer dan sprietjes is het dus meer genieten.

Lees verder...

Warme Winteravonden in Leuven

lynx Op 2 oktober startte een nieuwe reeks Warme Winteravonden: elke maand, van oktober tot en met maart, een gratis lezing door een specialist in zijn of haar vakgebied. Iedereen is welkom in het Deelgemeentehuis van Heverlee. Inschrijven is niet nodig. Bekijk het volledige programma.

 

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.