header.jpg

Activiteiten en vorming

Regionaal Landschap Dijleland vzw organiseert jaarlijks een aantal activiteiten voor het grote publiek, van dagcursussen en infoavonden tot feestelijke happenings.  We zijn ook paraat op grote activiteiten waarvan anderen de hoofdorganisator zijn, wanneer deze in één van de gemeenten van ons werkingsgebied plaatsvinden.  Zo is er de jaarlijkse Dijlelanddag in juni, een toeristisch feest waar de natuurtroeven en streekproducten uit het Dijleland in de kijker worden gezet.

Meer info over de activiteiten die op het programma staan, vind je onder Nieuws > Activiteiten.

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.

Activiteiten

/

Er zijn voorlopig geen activiteiten gepland.

Wie of wat zijn de regionale landschappen?

foto filmpjeRL

Provinciaal Steunpunt Bos

Meerdaalwoud small Ernst Gulcher

In tandem met de regionale landschappen zet de provincie Vlaams-Brabant via het Provinciaal Steunpunt Bos specialisten in die je kunnen ondersteunen bij het beheer van je bos

Goedgeplukt.be

Goedgeplukt flyerA5

Heb jij hoogstamfruit maar krijg je het niet allemaal geplukt of verwerkt? Of wil je zelf eens gezond en lekker fruit oogsten? Registreer je dan op www.goedgeplukt.be .

 

 

 

Planten van hier

Planten van Hier zijn bomen en struiken die al zeer lang, sinds de laatste ijstijd, in onze gebieden voorkomen en dus zeer goed aangepast zijn aan de bodem en de leefomstandigheden hier. Het zijn niet alleen streekeigen soorten; ze zijn ook opgekweekt uit zaden van hier. Ga je zelf bomen of struiken aanplanten? Kies dan voor Planten van Hier.